elvirafrolin@hotmail.com

Nu är det klart! Detta kommer förmodligen som en överraskning, då jag inte nämnt något om det alls, men det är något jag funderat på i flera månader. Från och med denna stunden bloggar jag endast på EFROLIN.SE och jag är verkligen så taggad inför att få komma igång där ordentligt efter en massa jobb och hjälp av personal på den nya bloggportalen. 

Jag har trivts mycket bra här på Fitnessguru och skulle absolut rekommendera deras bloggportal till de som vill komma igång snabbt och enkelt men nu känner jag dock att jag vill kunna utveckla min blogg mer och göra det ännu bättre för både mig och er läsare. :) Jag har verkligen så mycket planer just nu och bollar runt på en massa idéer så jag hoppas verkligen ni alla kommer hänga med och följa mig på den nya bloggen. Denna blogg kommer finnas kvar eftersom vi inte kunde flytta hela arkivet och inte heller kommentarerna tyvärr. KRAM

EFROLIN.SE

Comments (0)

Förr var jag verkligen bra på att få i mig tillräckligt med vatten men under de senaste månaderna har jag verkligen tappat den vanan helt. Istället har jag druckit alldeles för mycket Funlight saft och vant mig vid drycker med sötningsmedel vilket gjort så att vatten har gått från att vara gott till att vara dundertråkigt. Eftersom jag vill minska min konsumtion av sötningsmedel så började jag tänka och försökte komma på ett annat sätt som skulle göra det enklare att dricka vatten.
Då kom jag på att jag i somras sett massvis med bilder om hur man hade ner bär och frukt i vattnet för att göra det mer lättdrucket. Jag har i princip varit uppväxt med gurk- och citronvatten men konstigt nog hade jag aldrig testat ha ner lite bär eller andra frukter. Det blir verkligen så gott och dessutom finns det många fördelar till att dricka t.ex. citronvatten. Det kan bland annat hjälpa till med matsmältningsproblem och halsont. :) 

Här är mina favoriter att ha ner i vattnet: 

  • Citron
  • Frysta hallon
  • Gurka
Comments (0)

Fick hem denna produkt från Primrose's Kitchen i mitt paket från Herbalstore.se som kom för någon vecka sedan. Anledningen till att produkten finns är för att kunna ge dig mer energi när du behöver det utan att du ska behöva ta hjälpa av en massa kemiska grejer. Det är en raw, vegansk, ekologisk och glutenfri blandning av moringa-pulver, banan-pulver, hampa protein och cordyceps som passar perfekt att blanda i smoothies eller andra drycker.

Perfect before a workout or for a Friday night pick me up after a long week at work. - Primrose's Kitchen

Jag testade ha ner en tesked (dagliga rekommendationen är 1-3 teskedar) i en smoothie jag gjorde igår och det kändes faktiskt som att jag fick en "pick me up" sådär efter en lång dag i skolan. Kommer absolut testa fler gånger för att se om jag kan märka ännu mer skillnad. 

Tycker verkligen ni ska fortsätta läsa mer HÄR om ni tycker det låter intressant! Då får ni även en mer ingående text om vad som gör de olika ingredienserna så bra. :)

Comments (0)


// Did my recipe for creamy curry chicken for lunch and ate it with a salad full of yummy vegetables and potatos. You can find the recipe HERE//

Vilken dag! Vid halv tio idag började vi åka i skidspåret och något som förvånade mig var hur snabbt jag hittade en bra teknik. Eftersom jag både är starkare och har bättre kondition nu än vad jag hade för två år sedan så var det mycket lättare att åka idag och på så vis blev det roligare också. 12 km skulle vi åka och när jag var klar kändes det som att jag bara gjort hälften och skulle kunna fortsätta åka ännu mer. Underbar känsla! Det var så härligt att vara ute i vårsolskenet och röra på sig. Det är helt galet hur mycket just solen kan påverka energin och humöret, iallafall hos mig.

Nu har jag varit hemma i några timmar och ska snart öppna skolböckerna för att plugga några timmar innan jag går och lägger mig helt slut i kroppen men riktigt jädrans glad. Hoppas ni också mår bra idag. :) Kram

Comments (0)
0 av 1