elvirafrolin@hotmail.com

EKOLOGISKT & RAW MANDELSMÖR

Feb 27, 2015 @ 11:16Categories: Allmänt

Idag blev det återigen pannkakor till frukost och denna gång fick det bli vaniljpannkakor. Smaken blev riktigt bra men de var lite svåra att steka så jag vill förbättra det innan jag lägger upp receptet. :) Så ni får hålla ut lite, hehe! Pannkakorna åt jag med hemmagjord hallonkvarg, kokosflingor, frysta björnbär och mandelsmör. 

Det mandelsmöret är helt ekologiskt och 100% raw och är ärligt talat det godaste mandelsmöret jag ätit! De mandelsmör jag har provat innan har varit lite "smuliga" och det har tagit ett tag innan man vänjer sig vid dem. Eftersom jag vant mig vid att mandelsmör oftast är sådär "smuliga" så blev jag riktigt överraskad när detta mandelsmöret var krämigt och hade en väldigt fin mandelsmak. Det var typ så att jag skulle kunna äta upp hela burken på en och samma gång haha! 

Mandelsmöret finns att köpa på Herbalstore.se. Jag såg också att det är 43kr rabatt på det just nu så passa på att klicka hem det nu när priset för två burkar är billigare än orginalpriset för en. :) Klicka HÄR för att komma direkt till produktsidan. 

Comments (0)