elvirafrolin@hotmail.com

FULLT UPP

Jul 30, 2014 @ 15:51Categories: Allmänt


- bild från bicepspasset i måndags, ni kan läsa mer om det passet om ni klickar här

Woah, nu har jag precis suttit mig ner för första gången sedan imorse, om man inte räknar med de snabba minutrarna jag satt ner och åt lunch. Har städat, diskat och rensat kläder hela eftermiddagen. Nu ska jag bara äta mitt mellanmål sedan ska jag iväg till affären idag igen eftersom de inte fått in grejerna jag  var där för att köpa igår och sedan åka förbi någonstans och köpa färska jordgubbar. Sedan ska jag hjälpa till med tvätt, ta ut vår hund på en promenad, laga middag och sedan efter det får jag slappa efter en dag med fullt ös, wiho haha! 
Innan lunch idag mötte jag som sagt upp bästavän på gymmet. Jag körde axlar, triceps och abs och hon körde ben. Det gick toppenbra! Hade inte förväntat mig att jag skulle ha så mycket energi som jag hade. Hög musik, en massa svett och ömma muskler, ni vet hur mycket jag älskar det. ;) 
En övning jag körde för axlar idag är axelrotation! Har kört den några gånger tidigare i cable-maskinen men idag var det första gången jag körde den övningen med fria vikter och jag fick otroligt bra kontakt. Rekommenderar verkligen att ni testar den på ert kommande axelpass! HÄR är en youtube-video med utförande.

Ha en fortsatt trevlig dag! 

Comments (0)