elvirafrolin@hotmail.com

NY VECKA, NY SMAK.

Sep 29, 2014 @ 09:14Categories: Recept

Godmorgon!

Det är ny vecka och den nya veckan började jag med att göra proteingröt med en smak jag aldrig testat i gröten förr. Resultatet blev en väldigt krämig konsistens med en annorlunda, men god smak. Smaken blev inte som jag trodde att den skulle bli! Strawberry White Chocolate är annars väldigt söt när man t.ex. dricker den som proteinshake och det kan vara ett problem för vissa men när man använde den i gröten så blev det inte lika sött. Så var du en av de som tyckte att smaken blev alldeles för söt som proteinshake, testa ha ner en skopa i gröten nästa gång! :) Jag själv älskar smaken som proteinshake och gillade även smaken i gröten trots att det blev mindre sött. Jag toppade gröten med kokoskesokvarg, kiwi och jordnötssås.  

För övrigt så börjar min praktikvecka idag och jag ser väldigt mycket fram emot att få komma iväg till mitt praktikställe, en restaurang. Förhoppningsvis kommer jag trivas där, lära mig nya saker och få mer erfarenheter. När jag avslutat jobbet idag så ska jag köra ett pass på gymmet, packa för att flytta till mamma, plugga och handla mat inför veckan. Precis som vilken måndag som helst. ;)

STRAWBERRY WHITE CHOCOLATE PROATS

  • 2 dl havregryn
  • ​3 dl vatten
  • 2 dl mjölk
  • 1 msk psylliumfrön
  • 30 gram (vilket är en skopa/en samplepåse) One Whey Strawberry White Chocolate från Fitnessguru
  • 1 äggvita

Häll ner havregryn, vatten, mjölk, psylliumfrön och äggvitan i en kastrull. Koka upp på medelvärme och rör om till du får den konsistens du vill ha. Ta av kastrullen från plattan och låt gröten svalna ett tag innan du blandar ner proteinpulvret

JORDNÖTSSÅS

Mosa jordnötssmöret i en matsked vatten med en gaffel samtidigt som du rör om. Tillsätt mer vatten allt eftersom om du tycker det behövs. 

Comments (0)